Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

* Τα παραμύθια της Σαμαράς *

 Για το εξωτικό Κατάρ αναχωρεί αύριο η κυβερνητική αποστολή με επικεφαλής τον πρωθυπουργό για να πείσει τους άραβες επενδυτές να ρίξουν ζεστά ριάλια στην ελληνική αγορά.
 Η αποστολή είναι πλήρως προετοιμασμένη και θα παρουσιάσει στους βεζύριδες και στους πασάδες ένα ολοκληρωμένο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με αισθησιακούς χορούς της κοιλιάς, χορούς της δουλείας, χορούς και πανηγύρια γενικότερα μιας και τα τελευταία είναι και αυτά που προσδιορίζουν πιό εύστοχα την ελληνική κυβέρνηση.
 Θα ακολουθήσει ανάγνωση ανατολίτικων παραμυθιών σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με ατμοσφαιρικό φωτισμό από τον μαίτρ του είδους κ. Σαμαρά, ο οποίος στην προσπάθεια του να σαγηνέψει τους επενδυτές θα χρησιμοποιήσει και το κρυφό του όπλο, αυτό του λάγνου βλέμματος που απέκτησε ύστερα από την εγχείρηση στο μάτι.
 Η εκδήλωση θα λίξει με στριπτίζ του υπουργού κ. Χατζηδάκη προς τέρψην και ψυχαγωγία θαμώνων του παλατιού, το οποίο συμβολίζει και την απογύμνωση των εργασιακών δικαιωμάτων που έχουν επιβληθεί στο ελλαδιστάν.
 Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά και οι τουρμπανοφόροι πετρελαιάδες αρνηθούν να ενδώσουν στην προσφορά, η ελληνική αποστολή σε συνεργασία με τον υπουργό καταστολής κ. Δένδια θα προβούν σε επίταξη των επενδυτών.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

* 'Οσκαρ 1ου αντρικού ρόλου στον BENNY! *

Μετά την συγκλονιστική ερμηνεία του στην κωμωδία "Τέσσερις κάλπες και η κηδεία μας" της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης της βουλής, ο γίγαντας της ηθοποιίας Βenny Veny τιμήθηκε από την κριτική επιτροπή του κοινοβουλίου με το OSCAR 1ου ανδρικού ρόλου! 'Αξιος!


Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

* Άνανδρη επίθεση εξωγήινων κουκουλοφόρων στον σαμαρά *

 Άνανδρη επίθεση στο πολιτικό του γραφείο από τη Π.ΟΥ.Τ.Σ.Α. (Πλ.ανητικοί ΟΥ.τοπιστές Τ.ης Σ.υμπαντικής Α.ναρχίας) δέχτηκε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, λίγο μετά την επίθεση με καλάζνικοφ που δέχτηκε από αγνώστους, μέχρι στιγμής, κουκουλοφόρους του σύριζα.
 Οι εξωγήινοι εσκίσαν με φωτόσπαθα το καλτσόν του σαμαρά και κατόπιν τον απήγαγαν καταψύχοντάς τον με Καρμπονίτη.
 Οι δράστες σε ανακοίνωσή τους διευκρινίζουν ότι δεν προέβησαν σε αυτή τη πράξη σαν κίνηση αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό μιάς και τον θεωρούνε ήδη κατεστραμένο και καταδικασμένο, αλλά σαν διαμαρτυρία για την ΣΥΜΦΩΝΙΑ που έκλεισε ο έλληνας πρωθυπουργός με την Γαλαξιακή Αυτοκρατορία για την κατασκευή των μαχητικών της διαστημοπλοίων στην ψωροκώσταινα.
 Κατά την διάρκεια της επίθεσης, εθεάθησαν μέλη του σύριζα. Φιλική συμμετοχή είχε ο γιώργος νταλάρας.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

* Βίλλα Πράκτικερ *

Τι θα γίνει με την κατάληψη Πράκτικερ κύριε δένδια; Ως πότε θα ανεχόμαστε τους άπλυτους μαραγκοτεχνίτες που μαζεύονται σαν τις σφήγκες στο εν λόγω άνδρο ανομίας το οποίο είναι γεμάτο με τρυπάνια, τροχούς, κατσαβίδια, καστάνιες, κάβουρες, βίδες και κάθε λογής δολοφονικά εργαλεία; Έχουμε να κάνουμε με μιά γιάφκα γιγαντιαίων διαστάσεων και η ελληνική αστυνομία κάθεται και μαζεύει μπυρομπούκαλα για να βγάλει ένα χαρτζιλίκι επιστρέφοντάς τα στις ζυθοποιίες! Ως πότε θα ανεχόμαστε στις γειτονιές μας ηλεκτρολόγους, μαραγκούς, υδραυλικούς και παρόμοια τέτοια λούμπεν στοιχεία που καταστρέφουν τον πολιτισμό μας και είναι μια ωρολογιακή βόμβα για την ευμάρεια, γαλήνη και ασφάλεια των ζωών μας; Απαιτούμε ΑΜΕΣΗ επέμβαση της αντιτρομοκρατικής στη κατάληψη Πράκτικερ και κατάσχεση όλου του οπλοστασίου της πριν θρηνήσουμε θύματα.
Καταδικάζουμε τους μάστορες απ' όπου κι αν προέρχονται.

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

* ...and a happy new fear *

Πάλι καλά που ο δήμος αθηναίων κάνει εορταστικές εκδηλώσεις και μπορούν να κάνουν και τα σκυλιά ρεβεγιόν μαζί με τους ανθρώπους. Αν και στην αρχή νόμιζα ότι η ΓΑΔΑ έχει νοικιάσει την πλατεία συντάγματος για πάρτη της...